fbpx Samarbeid - EquiConnector

Våre samarbeidspartnere

Rideferier.no

På Rideferier.no kan du bestille rideferier på hestens premisser. Elisabeth setter strenge krav til sine leverandører og vi er stolte over å samarbeide om bedre hestevelferd!

Hest i trafikken

Vi er stolte støttespillere til Hest i trafikken. Målet med prosjektet er å bevisstgjøre allmenheten rundt temaet hest i trafikken, få emnet inn i trafikalt grunnkurs, som en del av kjøreopplæringen og i utdanningen av trafikklærere, og å påvirke lovgivende myndigheter.

Sørlandets travpark

Vi holder flesteparken av kursene våre på Travparken, og har et godt samarbeid om ulike arrangementer for hestebransjen.

Blix Hestesport

Hestebutikken ligger på Travparken i Kristiansand, og lanserer snart nettbutikk. Her får du både rideutstyr, travutstyr, fôr, hestesko, saler, vogner og ikke minst fantastisk service! Samarbeidet gjør at både Blix og EquiConnectors kunder får ekstra gode priser, og for deg som følger oss er det flere spennende konkurranser og premier i vente.

Universitetet i Agder

Vi får god hjelp av Universitetet gjennom UiA Nyskaping, studentoppgaver og ved å delta som case i fag. Vi holder også gjesteforelesninger i blant.

Forskningsrådet

Vi er finansiert av Forskningsrådet gjennom deres Stud-Ent program.