Elveli Kjøre- og rideklubb

Hos Elveli Kjøre- og Rideklubb ønsker vi å styrke samarbeidet mellom hest og rytter gjennom mange ulike og morsomme aktiviteter sammen. Ridning er en kunst og når hest og rytter jobber som én kan de oppnå alt. 

Vi ønsker å utfordre våre medlemmer, hester som ryttere, gjennom nye, spennende øvelser og aktiviteter. I Elveli Kjøre- og Rideklubb trener vi derfor både sprang og dressur, men vi utvikler disse rideferdighetene og prøver oss videre på horseball, bueskyting til hest, trail, riddersport og andre aktiviteter medlemmene våre ønsker å prøve seg på.  Ettersom vi har flest ponnier har kursene en vektgrense på 90 kg, 80 kg for horseball.

Beløp refunderes ved avbestilling senest 24 i forkant. Kontakt: [email protected]

Ved booking aksepterer du våre brukervilkår. 

All aktivitet med hest skjer på eget ansvar. Vi anbefaler at du tegner ulykkesforsikring og reiseforsikring. Ved booking på vegne av personer under 18 år må dette foretas av foresatte. Påmelding er bindende med mindre annet er oppgitt. Hjelm er påbudt ved all ridning.

Smittevernstiltak: Ingen adgang til stallen, møt opp ved ridebanen. Alle må ha eget utstyr og hansker. Husk håndvask /håndsprit rett før og etter timen. 1 meters avstand, det gjelder også instruktør. Bli hjemme hvis du er syk.