fbpx Engene Stall og Stutteri - EquiConnector

Engene Stall og Stutteri

 
En dyrebar mestringsarena! Oppdrett av connemaraponnier og dressurhester er hoveddriften på gården. Tina har drevet med hest siden hun har kunnet gå, og har nærmest vokst opp i stallen. 
 
Hun har over 20 års erfaring med rideundervisning, både fra rideskoleundervisning og fra privatundervisning, terapiridning, «gubberidning», voksenkurs, knøttekurs, konkurranseridning for funksjonshemmede, stevneforberedende trening og til de som har sin aller første opplevelse med hester. Hun er svært opptatt av at alle skal få en god opplevelse sammen med hesten og oppnå en god mestringsfølelse – hver gang! 
 
Tidligere i karrieren har Tina jobbet med mennesker innen flere områder og arbeidsplasser. Hovedkompetansen er innen HR og veiledning, hvor hun blant annet har jobbet med personal og rekruttering, og som fagansvarlig/veileder i forskjellige arbeidsrettede tiltak i regi av NAV. Hun er utdannet pedagog ved UiA og holder på med en veldig spennende masteroppgave akkurat nå!
 
Kontakt: 928 33 387

Ved booking aksepterer du våre brukervilkår. 

All aktivitet med hest skjer på eget ansvar. Vi anbefaler at du tegner ulykkesforsikring og reiseforsikring. Ved booking på vegne av personer under 18 år må dette foretas av foresatte. Påmelding er bindende med mindre annet er oppgitt. Hjelm er påbudt ved all ridning.