fbpx Karoline Bu - EquiConnector

Karoline Bu

Nervøs for å falle? Eller vil du føle deg mer sikker både på hjemmebane eller på konkurranse?

La meg gi deg en hjelpende hånd. 

Når du booker time hos meg så jobber vi sammen for å få deg frem til å føle deg komfortabel i salen og klar for nye utfordringer. Om du rir western, dressur, sprang eller distanse, eller om du rir med eller uten bitt, alt er greit. Det som er viktig for meg er at både du og hesten er komfortabel, sammen med utstyret du har. Så kan vi jobbe sammen med å overvinne redselen, og bygge opp trygghet og selvtillit.

Jeg har holdt på med hest i rundt 10 år, og er både hestepasser og -trener. Jeg rir selv mest dressur, noen ganger sprang og tur for moro og driver på med en litt kjøring. Jeg er for det meste en hobby rytter, men har konkurrert i andre sporter, som NM i kendo (japansk fekting) med bronse i dameklasse og har vært med flere ganger på Landskytterstevnet.

Personlig har jeg kommet meg over en stygt fall fra hesten. Jeg var nervøs og usikker på meg selv en godt stund etter. Heldigvis fikk jeg god hjelp av dem rundt meg til å komme meg tilbake i salen. Å lære seg å få kontroll på redsel kan brukes i flere situasjoner en bare ridning. Jeg har ingen konkret kur, men er heller der for å hjelpe deg i riktig retning.

Jeg er har utdanning innen psykologi og fordyper meg i advent psykologi.

Jeg er ikke ridelærer/instruktør og driver ikke terapeutisk ridning. Jeg har mye erfaring med trening av hester og måter rytteren kan bygge opp trygghet og selvtillit, både sammen med hesten og i å vise seg frem.

Hvis dette kan virke som noe for deg, gjerne ta kontakt for en uforpliktende prat.

 

NB: JEG REISER IKKE TIL RØDE KOMMUNER 

 

Ved booking aksepterer du våre brukervilkår. 

All aktivitet med hest skjer på eget ansvar. Vi anbefaler at du tegner ulykkesforsikring og reiseforsikring. Ved booking på vegne av personer under 18 år må dette foretas av foresatte. Påmelding er bindende med mindre annet er oppgitt. Hjelm er påbudt ved all ridning.