Møt vår ambassadør, sprangrytter Amalie Drivenes!

Vi er utrolig glade for å introdusere dere for vår nye ambassadør, sprangrytter Amalie Drivenes!


“Mitt navn er Amalie Marki Drivenes og jeg er så heldig at jeg har blitt valgt ut til å være ambassadør for equiconnector!
Jeg har fulgt denne plattformen fra starten og alltid syntes at det var et spennende prosjekt som jeg absolutt synes det er er behov for.

Litt om meg:

Jeg er 21 år gammel og har ridd siden jeg var 4-5 år. Begynte å konkurrere aktivt fra jeg var 13 år etter flere år med rideskole og fôrhester.

I dag eier jeg to hester, Cupido M Z og Elmegaardens Artos (Elmo).
Cupido (f.2010) har jeg hatt kortest, og bi har startet opp til 140 sammen.
Elmo (f.2005) og jeg har startet opptil 150/155 internasjonalt og er med på elitegruppe for Young Ridere. Han er også den hesten jeg tok sølv med i INM for Young Riders i 2017. Vårt store mål har alltid vært EM, og i år lykkes jeg endelig. Men en uke før avreise falt jeg dessverre av og brakk ryggen.

Til daglig jobber jeg med markedsføring for 2 ulike firma, i tillegg til å studere markedsføring og salg på fulltid! Jeg jobber også i stall og underviser innimellom.

Har også 2 andre sponsorer som jeg jobber med for å bidra til å finansiere min satsning, Equimenti og Klitgaards Rideutsyr.
Equimenti lager nydelig håndlagde produkter i lær og tre, som for eksempel hodelagshengere og hodelag, mens Klitgaards.no har alt av hesteutstyr!

Jeg er veldig takknemlig for å ha bli valgt ut som Equiconnector’s nye ambassadør , og jeg gleder meg masse til å oppdatere dere om plattformen og annet!
Jeg blir også å se på et kommende event hvor jeg skal holde et lite foredrag..

Følg meg gjerne på sosiale medier:
Insta: Amaliemd og _adequestrian_
Snap: amaliemarken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *