Samarbeid med Blix Hestesport

Blix Hestesport består av to personer med en brennende lidenskap for hest. Madelen, som er daglig leder, er 24 år gammel og har jobbet i hestebutikk i 5 år. I februar i år åpnet muligheten seg for å drive egen butikk, og det var med stor entusiasme at Blix Hestesport ble til. På teamet sitt har hun Julie, som også lever og ånder hestesporten.

Vi tror nøkkelen til suksess er god service, og vi står alltid klare for å hjelpe kundene med hva enn de måtte trenge! I et allerede tøft marked tror vi det aller viktigste er service orienterte ansatte, kunnskap og interessen for faget. Vi gjør det vi kan for å være oppdaterte på markedet, og er veldig takknemlige for å ha kunder fra mange forskjellige grener innenfor hestesporten. Hos oss skal alle føle seg velkommen uavhengig av gren, kunnskap, erfaring og kompetanse. Vi ønsker å skape mangfold rundt hestesporten – som vi alle brenner for.

Vi fører merker som Horze, Finntack, B-vertigo, Mountain Horse, Heimer, Absorbine, Cavalor, Racing-Tack, Horseware, Walsh, Globus-Sport, Mira-Tex, Trikem Vimital, PS of Sweden, Unik Hestefix og TRM.

Butikken er plassert rett innenfor bommen hos Sørlandets Travpark. Vi er også straks å møte på nett!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *