fbpx

Ambassadører

amalie

Amalie Marki Drivenes

“Mitt navn er Amalie Marki Drivenes og jeg er så heldig at jeg har blitt valgt ut til å være ambassadør for EquiConnector! Jeg har fulgt EquiConnector fra starten og synes det er et spennende prosjekt som det absolutt er behov for." Amalie konkurrerer i sprangridning på internasjonalt nivå, og ble i år tatt ut til EM. Hun har to hester, Elmo og Cupido. Ved siden av ridningen driver Amalie med markedsføring, og skal holde foredrag på vårt neste kurs om hest i sosiale medier.

Anette Strøm

Anette Strøm er innehaver av Harmoni Horsemanship og ambassadør for EquiConnector i Hedmark og Rogaland. Hun har lang erfaring med hestetrening og horsemanship.

Ønsker du å være ambassadør for oss? Send oss en søknad på [email protected] eller ta kontakt på telefon 38610535!

Andre samarbeidspartnere

Rideferier.no

På Rideferier.no kan du bestille rideferier på hestens premisser. Elisabeth setter strenge krav til sine leverandører og vi er stolte over å samarbeide om bedre hestevelferd!

Universitetet i Agder

Vi får god hjelp av Universitetet gjennom UiA Nyskaping, studentoppgaver og ved å delta som case i fag. Vi holder også gjesteforelesninger i blant.

Forskningsrådet

Vi er finansiert av Forskningsrådet gjennom deres Stud-Ent program.

Hest i trafikken

Vi er stolte støttespillere til Hest i trafikken. Målet med prosjektet er å bevisstgjøre allmenheten rundt temaet hest i trafikken, få emnet inn i trafikalt grunnkurs, som en del av kjøreopplæringen og i utdanningen av trafikklærere, og å påvirke lovgivende myndigheter.

Sørlandets Travpark

Vi holder flesteparken av kursene våre på Travparken, og har et godt samarbeid om ulike arrangementer for hestebransjen.

Blix Hestesport

Hestebutikken ligger på Travparken i Kristiansand, og lanserer snart nettbutikk. Her får du både rideutstyr, travutstyr, fôr, hestesko, saler, vogner og ikke minst fantastisk service! Samarbeidet gjør at både Blix og EquiConnectors kunder får ekstra gode priser, og for deg som følger oss er det flere spennende konkurranser og premier i vente.