fbpx

Samarbeid

Ridesentre

Vesterhave gård
Vesterhave Gård er et hjemmekoselig småbruk med hester, katter og hunder. Her fokuserer vi på trygghet og samvær med hest. Her lærer vi om alt som har med hest å gjøre, ikke bare ridning. Vi tilbyr aktiviteter med hest i sentrum hele året. Vi arrangerer rideturer med guide, og det er mulig for erfarne ryttere å leie hest på egen hånd eller være fôrrytter. Har du spesielle ønsker til kurs eller aktiviteter tilrettelegger vi for det.

Midt-Tjore Gård
Midt-Tjore Gård er en av de eldste gjenværende gårdene på Tjore i Grimstad og drives av Trond Støyl og Maria B. Torkildsen. På gården har vi både hester, hjort og alpakka. Visjonen vår er å skape trygge omgivelser for folk i alle aldre. Om det er opplevelse eller bare et avbrekk fra en hektisk hverdag, er disse omgivelsene noe som setter sine spor.  Velkommen til en hyggelig stund på gården vår. Det blir tid til både kose, mate og stelle dyrene. Aktivitetene vil variere litt i de ulike årstidene.

Engenestallogstutteri

Engene Stall og Stutteri
Engene Stall og Stutteri drives av Tina Solbakken og Kim Stulen. Her har vi både hester og ponnier, i tillegg til katter og hund. Oppdrett av connemaraponnier og dressurhesten er hoveddriften på gården. Tina underviser i ridning og har over 20 års erfaring, både fra rideskole og privatundervisning, terapiridning, gubberidning, voksenkurs, knøttekurs, konkurranseridning for funksjonshemmede, stevneforberedende trening og til helt nybegynnere. 

Harmoni Horsemanship logo

Harmoni Horsemanship
“Lykkelig hest, lykkelig liv”. Dette er en filosofi vi heier på. Harmoni Horsemanship er lokalisert i Austmarka, en halvtimes kjøring fra Kongsvinger. Innehaver Anette Strøm holder også kurs ved andre ridesentre.
Det gleder oss å meddele at tilbudene til Harmoni Horsemanship blir tilgjengelige i EquiBooker fra nyttår!

eikerapen – Kopi (3)
Eikerapen Hestesenter / Eikerapen Gjestegaard Det er en glede å meddele at ridetilbudene ved herskapelige Eikerapen Gjestegard blir tilgjengelige i EquiBooker! Hotellet ligger i vakre omgivelser, like ved alpinsenteret. Det er også her Eikerapen Roots Festival finner sted om sommeren. Nå skal tilbudene med hest utvides, og vi gleder oss til å bidra i denne prosessen! Vi kickstarter samarbeidet med å arrangere rideleir i vinterferien, med både kanefart, baneridning og ridetur i fjellet.

Ambassadører

Amalie Drivenes

Amalie Marki Drivenes
“Mitt navn er Amalie Marki Drivenes og jeg er så heldig at jeg har blitt valgt ut til å være ambassadør for EquiConnector! Jeg har fulgt EquiConnector fra starten og synes det er et spennende prosjekt som det absolutt er behov for.” Amalie konkurrerer i sprangridning på internasjonalt nivå, og ble i år tatt ut til EM. Hun har to hester, Elmo og Cupido. Ved siden av ridningen driver Amalie med markedsføring, og skal holde foredrag på vårt neste kurs om hest i sosiale medier.

Anette Strøm - Ambassadør

Anette Strøm
Anette Strøm er innehaver av Harmoni Horsemanship og ambassadør for EquiConnector i Hedmark og Rogaland. Hun har lang erfaring med hestetrening og horsemanship.

 

Ønsker du å være ambassadør for oss? Send oss en søknad på [email protected] eller ta kontakt på telefon 38610535!

Andre samarbeidspartnere

Rideferier.no
På Rideferier.no kan du bestille rideferier på hestens premisser. Elisabeth setter strenge krav til sine leverandører og vi er stolte over å samarbeide om bedre hestevelferd!

Hest i trafikken
Vi er stolte støttespillere til Hest i trafikken. Målet med prosjektet er å bevisstgjøre allmenheten rundt temaet hest i trafikken, få emnet inn i trafikalt grunnkurs, som en del av kjøreopplæringen og i utdanningen av trafikklærere, og å påvirke lovgivende myndigheter.

Forskningsrådet
Vi er finansiert av Forskningsrådet gjennom deres Stud-Ent program.

Universitetet i Agder
Vi får god hjelp av Universitetet gjennom UiA Nyskaping, studentoppgaver og ved å delta som case i fag. Vi holder også gjesteforelesninger i blant.

Travparken logo

Sørlandets Travpark
Vi holder flesteparken av kursene våre på Travparken, og har et godt samarbeid om ulike arrangementer for hestebransjen.