fbpx Team diversity - EquiConnector

TEAM DIVERSITY

Harmoni, balanse, trygghet, mestring, selvutvikling, relasjonsbygging, bevisstgjøring.

Dette er noen nøkkelord som beskriver arbeidet vi streber mot hver dag. Vi fokuserer på helheten i hvert individ, både fysisk og psykisk, og balansen som må dannes her for at livskvaliteten kan økes. Dette gjelder ikke bare for dyr, men også for oss mennesker. Vi har mye å lære av dyrene, og vårt hovedfokus område omhandler spesielt hesten. Hester er ekstremt gode på kroppsspråk og energi, de er også opptatt av å leve i harmoni, og å være til stede i nuet, dette er noe vi mennesker har veldig godt av å bli påminnet for å videreutvikle oss til å bli det beste vi kan bli. En rehabilitering i parallell er noe vi virkelig har troa på, og som vi nå er i en prosess til å videreutvikle.

Vi ser et stort behov for bevisstgjøring rundt forståelsen av at dyrene er et individ med samme behov som oss, som også må møtes, og vi tror og ser at det gjør noe med oss mennesker når vi får være med på prosessen av å se andre blomstre, som vil gi en ring effekt og større rom for å selv kunne blomstre.

Vi i Team Diversity er veldig fleksible og streber etter å møte dine behov, og/eller hestens/dyrets behov, vi ønsker å tilpasse et program som kan passe for deg. Ta gjerne kontakt for mer info. 

Eller kontakt: 

[email protected]

Ved booking aksepterer du våre brukervilkår. 

All aktivitet med hest skjer på eget ansvar. Vi anbefaler at du tegner ulykkesforsikring og reiseforsikring. Ved booking på vegne av personer under 18 år må dette foretas av foresatte. Påmelding er bindende med mindre annet er oppgitt. Hjelm er påbudt ved all ridning.