Veien til visjonen: Hesteglede for flere

Hvorfor skal det være så dyrt og tidkrevende og holde på med hest?

Dette spørsmålet har jeg ofte stilt meg, helt siden jeg begynte å ri som 6 åring. Det må da finnes noen løsninger som kan gjøre det litt lettere? Helt siden barneskolen har jeg hatt som hobby å utarbeide konsepter og planer for et enklere hesteliv. Dette sluttet jeg aldri med, og visjonen om en fleksibel hestebransje ble drivkraften i valg av videre studier; først en bachelor i markedsføring, så en master i innovasjon med fornyelse i hestebransjen som tema for masteroppgaven.

Men jeg ville ikke bare planlegge hvordan det kunne bli bedre og drive med hest, jeg ville også gjøre det bedre for hestefolk i praksis. Det var særlig etter jeg mistet den siste hesten min for to år siden at idéen virkelig begynte å ta form. Jeg var fortsatt student og hadde ikke verken tid eller råd til ny hest. Samtidig kjente jeg mange hesteeiere som slet med å få tid og penger til, men å skulle undersøke hvilken hest som var ledig samme dag som meg tok fort mye tid.

Hvorfor kan jeg ikke bare ta opp mobilen, trykke på en knapp og finne ut hvilke hester eller ridetimer som er ledige i dag?

Nei si det. Dette måtte det gjøres noe med. Jeg begynte å utvikle et konsept og tok planene med til en studentinkubator. I løpet av noen måneder var jeg innehaver av mitt første bedrift, EquiConnector AS.

Nå har jeg fått med meg et helt supert team av hesteinteresserte studenter med kompetanse innen områder som IT og forretningsutvikling, samt syv gode mentorer fra næringslivet. Denne våren jobber vi med å utvikle en digital plattform for å finne ledig hest, rytter eller ridetime. Vi har mange planer for fremtiden, alle med samme mål; Hesteglede for flere.

Vi gleder oss masse til fortsettelsen!

https://hest.no/blog/?blid=1271246

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *